Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Nature introduceert Mademoiselle Cheri



Mademoiselle Cheri is een zoet en aromatisch tomaatje dat dat speciale moment, een romantisch avondje, een gezellige avond met vrienden, een verjaardag of gewoon een lekkere 'bankhangavond' net even wat leuker en lekkerder maakt. Sandra van der Veer, marketeer bij telersvereniging Van Nature: 'Mademoiselle Cheri biedt gemak, gezondheid en genieten in één: de tomaatjes zijn 'ready to eat', zitten in een speciaal presenteerdoosje en hebben een smaak, aroma en kwaliteit waar je blij van wordt!"



"Mademoiselle Cheri is een uniek, lekker en verantwoord, smaakvol en ready to
eat tomaatje. De van nature dieprode, glanzende tomaatjes zijn als kersen geknipt van de tros, échte cherrytomaatjes dus. De smaak is heerlijk zoet en aromatisch. De tomaatjes eet je zó van het takje dat dankzij de geur extra versbeleving creëert.
De cherrytomaatjes van Mademoiselle Cheri zijn verpakt in een speciale, onderscheidende verpakking die je op feestjes en bij snackmomenten zó op tafel
zet. Als het doosje leeg is, kunnen de takjes in de GFT-bak en het lege doosje in de
papierbak. Makkelijk, duurzaam én milieubewust", somt Sandra op.



Mademoiselle Cheri sluit aan bij consumentenwensen door de combinatie van een
aantrekkelijke, duurzame verpakking en een smaakvol, natuurlijk product dat
zich mag verheugen in een toenemende belangstelling. "Bijna 75% van de ondervraagde consumenten ziet graag papier/karton als verpakking en dus is het doosje van Mademoiselle Cheri een schot in de roos."



De aantrekkelijke uitstraling en productsmaak passen bij de manier waarop mensen deze tomaatjes het liefst eten: als snack en als traktatie op feestjes (85%). De inhoud van 225 gram wordt door bijna 70% van de ondervraagde consumenten als goed ervaren. Bijna een kwart zou zelfs meer van deze heerlijke tomaatjes in een verpakking willen. Met Mademoiselle Cheri kunnen bedrijven de omzet en omloopsnelheid in troscherrytomaatjes vergroten.



Voor meer informatie:
Van Nature
Tel: +31 (0)180 696 800
contact@nature.nl
www.mademoisellecheri.com
Publicatiedatum: