Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaiser's Tengelmann bereikt overeenstemming met Norma

"Ik ben met het bestuur van Norma tot overeenstemming gekomen dat zij haar bezwaar tegen de ministeriële toestemming bij het gerechtshof Düsseldorf intrekt", zegt Karl-Erivan W. Haub, directeur en hoofdelijk aansprakelijk vennoot van de Duitse bedrijfsgroep Tengelmann.

Doorslaggevend voor de overeenstemming was uiteindelijk met name het feit dat met het oog op de voortschrijdende neergang van Kaiser's Tengelmann alleen nog een spoedige geheelovername, zoals de ministeriële toestemming het op het oog heeft, alle arbeidsplaatsen veilig kan stellen. "De sociale verantwoordelijkheid gebied om een dergelijke oplossing niet in de weg te staan, wanneer de mogelijke nadelen die hierdoor ontstaan op een andere wijze gecompenseerd kunnen worden. Dit is ons gelukt en ik hoop dat dit ook met de twee overige reclamanten lukt", aldus Karl-Erivan W. Haub.

Over details van de overeenkomst zijn de partijen stilzwijgen overeengekomen.
Publicatiedatum: