Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bedrijfsadviseur ADN: Andrea Paffarini

Een aantal jaar heeft ADN het zonder een collega in de buitendienst moeten redden. De afgelopen periode heeft de organisatie goed naar de wensen van de leden geluisterd: meer advies op locatie, een luisterend oor bieden en vooral ook verbinden.

Mark Heemskerk, directeur ADN: "Dit laatste wordt een belangrijke taak voor ADN in de toekomst. Verbindingen maken tussen onze leden onderling, maar zeker ook binnen de gehele branche en de keten. Met het bovenstaande in het
achterhoofd deed zich een kans voor die we niet konden laten lopen. Een echte brancheman, een bekende voor veel van onze leden, een schakel met de groothandel én iemand met passie voor het vak en de mens erachter, kwam beschikbaar. Er waren maar weinig gesprekken nodig om het wederzijdse enthousiasme verder aan te wakkeren. Vanuit ADN kijken we altijd graag naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. En daarmee zijn we ook tot overeenstemming gekomen. Met trots melden we dan ook dat we ons team hebben mogen versterken met een nieuwe collega die zich hieronder aan jullie voorstelt. Namens het bestuur en mijn collega's van het secretariaat wensen we hem heel veel succes en vooral ook heel veel plezier met zijn nieuwe grote uitdaging."

"Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Andrea Paffarini, ik ben 46 jaar geleden in Perugia (Umbrië, Italië) geboren en ik woon al 20 jaar samen met mijn vriendin Eva en drie zonen Lorenzo (13 jaar), Emil (11 jaar) en Luca (7 jaar) in Groningen. Per 1 oktober ben ik bij ADN gestart als bedrijfsadviseur. De afgelopen 7,5 jaar heb ik gewerkt in de rol van accountmanager/opleidingsadviseur bij SVO Vakopleiding Food. Hier was ik betrokken en voelde ik me verantwoordelijk voor veel activiteiten binnen de AGF-branche. Vanuit deze rol heb ik al regelmatig contact gehad met veel groentenmannen. Mijn passie is het adviseren en begeleiden van allerlei bedrijfsvoerings-gerelateerde vragen, waarbij ik in samenspraak met mijn relaties de juiste oplossing probeer te vinden. Groentenspeciaalzaken, daar krijg ik energie van. Verse en gezonde producten, lekkere maaltijden, passievolle specialisten maken mij enthousiast. Ik ben doortastend in mijn werk en communiceer graag op persoonlijke wijze. Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het prettig om vertrouwensrelaties op te bouwen.

Voor meer informatie:
Andrea Paffarini
a.paffarini@agfdetailhandel.nl
+31 (0)6-82680918
Publicatiedatum: