Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leo Pels:

"Prachtige Oronules en Clauselina's, sinaasappelen lastig op kleur te krijgen"

Tholen - Bij Leo Pels is het Spaanse citrusseizoen van Ruleta weer losgebarsten, in elk geval voor de citroenen en mandarijnen. "We hebben prachtig gekleurde mandarijnen binnen. De natuurgekleurde Oronules zijn perfect van smaak en ook de Clauselina's zijn mooi van kleur. Ook de citroenen zijn goed", vertelt Leo. Volgens de importeur liggen de prijzen op een regulier niveau, maar neemt de vraag wel toe.


Leo bij de nieuwe oogst

De eerste sinaasappelen laten nog even op zich wachten. "Vanmorgen tussen 4 en 5 uur was het al 17 graden. Het is lastig om de sinaasappelen goed op kleur te krijgen. En we willen geen sinaasappelen in de kleur van citroenen leveren, dus die eerste aankomsten duren nog een week of twee. Ook de eerste Clementine-aanvoer duurt nog een week of drie."

Leo voert twee merken, Ruleta en Bonaparte, waarmee hij zich onderscheidt. "Een merk is mooi, maar het gaat erom wat er in de kist zit. Als de inhoud goed is, zijn klanten bereid daarvoor te betalen."

Voor meer informatie:
Leo Pels
Leo Pels Import
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam
Tel.: (010) 476 54 64
Fax: (010) 476 79 89
leopels@leopelsimport.com