Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aviko lanceert nieuw online platform voor chefkoks

Gedreven door de hoge verwachting van consumenten rondom eten en beleven en het snelle online tijdperk zijn menukaarten constant in beweging. De ene trend is nog niet overgewaaid of wordt al opgevolgd door de volgende. Hoe zorg je er als chefkok voor dat een menukaart onderscheidend genoeg is ten opzichte van je 'concurrenten, rekening houdend met tijd en budget? Aviko is ervan overtuigd dat de aardappel hier een belangrijke rol in kan spelen en wil chefkoks hierbij helpen. Daarom lanceert Aviko deze maand het online platform 'Vier het Seizoen'. Op dit platform kunnen chefkoks seizoensgebonden inspiratie opdoen voor hun eigen menukaart.



Van vegetarisch, winters barbecueën en kerst tot serveerwijzen, beleving en millennials: je komt als chef-kok anno 2016 om in de trends en ontwikkelingen. Daarnaast verandert de menukaart ook nog eens met het seizoen mee. Om met al deze factoren rekening te houden, moet je als chefkok inspiratie opdoen om je te kunnen onderscheiden. Vier het Seizoen voorziet in deze behoefte en biedt chef-koks een rijke bron van informatie en inspiratie.

Op dit moment staat er op Vierhetseizoen onder andere een blog van voormalig chefkok, docent consumptieve techniek en foodstylist, Tom Hansen. In zijn blog geeft hij dit keer zijn visie op seizoensgebonden menukaarten. Want zoals hij zelf zegt: "Het is niet alleen een culinaire voorwaarde om op de seizoenen te letten, het is ook veel smakelijker.'' Ook online te vinden is winterse barbecue inspiratie. Deze trend verovert in rap tempo ons land. De koude, kille dagen worden ineens gezellig en warm met zo'n winterse barbecue! Alleen voor de perfecte winterbarbecue moet je als chef-kok over redelijk veel dingen nadenken, bijvoorbeeld over welke barbecue je het beste kunt gebruiken. Alle ins en outs voor winters barbecueën kun je op Vier het Seizoen vinden.

Het online platform Vier het Seizoen maakt onderdeel uit van Aviko. Wereldwijd is Aviko één van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko is binnen Foodservice de totaalleverancier van verse en diepvriesaardappelproducten.

Publicatiedatum: