Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ifresh, Sjanghai, 14 - 16 november

"De Chinese AGF-markt begrijpen"

Van 14 tot 16 november vindt in Sjanghai de AGF-vakbeurs iFresh plaats. Het evenement is één van de eerste beurzen in China waar zowel de binnenlandse als internationale AGF-sector vertegenwoordigd is.



De Chinese AGF-markt is volop in ontwikkeling. Er wordt geïnvesteerd in koude-keten logistiek en opslagfaciliteiten. China importeert steeds grotere volumes fruit en de verkoop groeit. In de grote steden aan de Oostkust vindt de verkoop nagenoeg volledig via het internet plaats. Marketing en verpakking zijn van cruciaal belang bij online verkoop en reclame. iFresh biedt informatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector en maakt het mogelijk kennis te maken met de grootste spelers op de AGF-markt. Onder de exposanten bevinden zich fruitimporteurs en -exporteurs, producenten, machinefabrikanten, technologieleveranciers en (online) retailers. Er zal eveneens een aantal internationale bedrijven deelnemen aan de beurs.





Volgens de organisatoren trok de iFresh beurs in 2015 450 exposanten en 12.000 bezoekers uit 20 verschillende landen. De feedback die zij ontvingen was positief. Deelnemers aan de beurs gaven aan meer inzicht gekregen te hebben in de markt en nieuwe zakelijke contacten gelegd te hebben. Deze bevindingen dienden als basis voor de editie van dit jaar. "We willen het publiek informeren over de Chinese AGF-markt en zijn bijzonderheden omdat de markt hier duidelijk anders is. Er zal eveneens een een conferentie georganiseerd worden waarbij bezoekers van gedachten kunnen wisselen met vertegenwoordigers uit de Chinese AGF-sector.


Voor meer informatie:

Ms. Huang Jing
iFresh Information Ltd
http://en.ifreshfair.cn/
Telephone: (+86) 021-61995740
Email: huangjing@ifreshinfo.com

Publicatiedatum: