Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Doe-het-zelf augurkenpakket wint twee prijzen

SUNSET introduceerde hun nieuwste hit op de PMA Fresh Summit vorig weekend in Orlando. Het Dill It Yourself augurkenpakket kreeg lovende recensies van de aanwezigen voor het gemak, de vindingrijkheid en natuurlijk de smaak. De positieve ontvangst werd nog versterkt door een PMA Impact Award en een Best of Show Award voor beste productpromotie. 

"PMA heeft met trots de Impact Award uitgereikt aan SUNSET voor het Dill It Yourself augurkenpakket", zegt George Szczepanski, directeur Business Development van PMA. "Consumenten zijn op zoek naar leuke en makkelijke manieren om met producten aan de slag te gaan. Door in die vraag tegemoet te komen met creatieve verpakkingen en ontwerpen kunnen we de consumptie stimuleren". 



De PMA Impact Award is gebaseerd op marketing, voedselveiligheid, logistieke efficiƫntie/functionaliteit, duurzaamheid en consumentengemak.

Het Dill It Yourself augurkenpakket van SUNSET is ontwikkeld als een handige manier om thuis augurken te maken. Ingemaakte en gefermenteerde producten zijn enorm populair. Dit product maakt daar gebruik van door het mogelijk te maken om thuis op eenvoudige wijze binnen 24 uur smaakvolle augurken te maken.

"De schoonheid vind je in de eenvoud ervan", deelt directeur Paul Mastronardi. "Consumenten zijn op zoek naar eenvoudige manieren om producten zelf thuis in te maken en dit is de perfecte oplossing".

Het kleine emmertje bevat minikomkommers van SUNSET en een perfect afgewogen kruidenpakket. Consumenten hoeven de komkommers alleen maar af te spoelen en in plakjes te snijden, water, azijn en kruiden toe te voegen en ze een nacht of minimaal 6 uur in de koelkast te laten staan. Het resultaat? Verse, knapperige zelfgemaakte augurken. Perfect om sandwiches of hamburgers mee te beleggen of om zo op te eten.

Het Dill It Yourself augurkenpakket kreeg ook nog de Best Product Promo Award voor de unieke manier waarop het product werd gepresenteerd. SUNSET ontwierp een draagbaar eiland met een videoscherm waarop in een automatisch afspelende video het gebruik van het product in een leuke, interactieve manier uitgelegd werd.

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: