Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Sotracom en Fresh Express op Belgische luchthavens

Tholen - Sinds begin september hebben de logistieke dienstverleners Fresh Express en Sotracom Air Transit besloten om een nauwe samenwerking aan te gaan op de Belgische luchthavens. Sotracom was nog niet gevestigd in België en sinds anderhalve maand zijn ze effectief operationeel op luchthaven Brussel. David Matthys-Donnadieu vertelt: "Voor Sotracom betekent deze stap een uitbreiding in ons netwerk en bijgevolg een nog ruimer aanbod voor ons Europees cliënteel. Zij vroegen ons namelijk ook naar mogelijkheden in België. Naast onze aanwezigheid op de luchthavens CDG, FRA, MAD & AMS kunnen we nu ook gebruik maken van Brussel (BRU) en Luik (LGG) als import gateway. Wij bieden daar de diensten van Sotracom én Fresh Express. Wij en onze klanten zijn zeer te spreken over deze nieuwe samenwerking."

Twee Belgische luchthavens
Tom Gemels: "Voor Fresh Express biedt deze samenwerking de kans om te zich verder te ontplooien met een groeiende speler op de Europese markt van bederfelijke goederen aan zijn zijde. Wij zijn gevestigd in Luik. Zowel voor de beide luchthavens in België als voor de luchtlijnen die daarop invliegen is dit een positieve aankondiging aangezien de volumes op beide luchthavens hierdoor een extra boost zullen krijgen. Er zit een duidelijke groei in luchtvracht, dus we zien de komende tijd zeer positief tegemoet." Fresh Express is een jong bedrijf en logistieke dienstverlener voor luchtvracht perishables.

Sotracom: meer dan 1 miljoen ton goederen

Soctracom transporteert elk jaar meer dan 1 miljoen ton goederen over de hele wereld. Het bedrijf is opgericht in 1991 en is gespecialiseerd in de invoer van perishables. "In verschillende Europese landen zijn we nummer één op het gebied van perishables. Ondertussen is het productaanbod wat we vervoeren uitgebreid en leveren we ook diverse andere goederen", aldus David Matthys-Donnadieu.

Voor meer informatie:
Sotracom Air Transit
Swissport Building 704 - 1st Floor
1830 Machelen - België
Contact: David Matthys-Donnadieu
T: +32 (0)487 56 68 48
E: bru@sotracomairtransit.com
www.sotracomairtransit.com

Fresh Express
Rue Saint Exupery 22 - Aviapartner Building
4460 Grace-Hollogne - België
Contact: Tom Gemels
TEL: +32 (0)494 12 36 33
E-mail: info@fresh-express.eu
www.fresh-express.eu