Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in de categorie Mission Critical Project

Frankort & Koning wint Outsystems Innovatie Award

Op woensdag 12 oktober is in het NBC congrescentrum Nieuwegein de winnaar van de Innovatie Award 2016 bekendgemaakt.
 
Frankort & Koning heeft een jaar geleden de keuze gemaakt om met het Rapid Application Development Platform van Outsystems met name de logistieke processen op een andere manier met IT middelen te ondersteunen. Daar waar dit traditioneel met ERP wordt ondersteund, al dan niet met maatwerk, heeft de IT afdeling van Frankort & Koning in-house applicaties ontwikkeld. In relatief zeer korte tijd is het de ontwikkelaars gelukt om, in nauwe samenwerking met de eindgebruikers, hulpmiddelen aan te reiken waarmee processen beter ondersteund worden en binnen het streven naar Operational Excellence concrete stappen konden worden gemaakt.


 
De jury was onder de indruk van deze aanpak en de visie. En met name het feit dat Frankort & Koning al zo snel de applicaties volledig in productie heeft genomen bij bedrijf kritische processen. Dit, gecombineerd met het feit dat er door Frankort & Koning heel anders naar de omgang met data en informatie wordt gekeken, kon niet anders leiden dan de conclusie dat de innovatie award binnen de categorie Mission Critical Project volledig aan hen toekwam.
 
Andere winnaars waren o.a. Credit Agricole ("Fastest Delivered Project"), Eneco ("Best Skilled Company"), VOPAK ("Most Innovative Company") en de RET ("Most Scalable Project"). We kunnen uiteraard niet in alle categorieën gelijk in de prijzen vallen maar we zullen ons uiterste best doen om ook volgend jaar weer zo'n prachtige prijs in ontvangst te nemen aldus de 2 ontwikkelaars, Dirk Bakker en Richard Aben.


 
De directie van F&K beschrijft het behalen van deze award als volgt: we zijn veel meer dan (alleen) Fresh Professionals. We zijn erg trots op onze ICT afdelin en op al onze medewerkers in het algemeen. Elke dag opnieuw zijn we met z'n allen in de weer om te excelleren in datgene wat we doen.
 
Publicatiedatum: