Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volgende editie in Italië

Eerste editie International Apple Symposium in China een succes

De eerste editie van het International Apple Symposium en de negende International Apple Exhibition heeft in Shaanxi, China plaatsgevonden. Meer dan 150 bedrijven en organisaties uit meer dan 30 landen namen deel en meer dan 2000 vertegenwoordigers van bedrijven waren aanwezig. Er kwamen ook meer dan 40.000 bezoekers naar het evenement. Het symposium behandelde onderwerpen als vers fruit, gedroogd fruit, verwerking, gemechaniseerde installaties voor boomgaarden, landbouwfondsen, planten etc. Het was het grootste evenement in de geschiedenis van appelbeurzen.


Professor Ma Fengwang presenteerde de afsluitende ceremonie

Tijdens de afsluitende ceremonie las Jill Stanley, uitvoerend raadslid van de International Gardening Association, een intentieverklaring voor van de beurs voor het komende jaar. Ze willen samen met de landbouw in het noorden en zuiden en de universiteiten in bosbouwtechniek een internationaal appelonderzoeksinstituut opzetten, tezamen met een internationaal datacentrum. Dit inspireerde onderzoekers en industrieleiders wereldwijd om krachten te bundelen en zo de onderlinge samenwerking en voordelen te versterken en ontwikkelingen in de appelindustrie te stimuleren. Tegelijkertijd kondigde de organisatiecommissie aan dat het volgende symposium in Italiƫ zal worden gehouden.

De voorzitter en vice-voorzitter van de International Gardening Association hebben ook met de voorzitter van het symposium van dit jaar, Ma Fengwang, en de fruitindustrieleider van Shaanxi, Gao Wubin, een gemeenschappelijk akkoord bereikt. Shaanxi zal in de toekomst nog twee internationale bijeenkomsten organiseren, de International Kiwi Development Forum en de World Fruit Juice Convention.

Het symposium kondigde ook de oprichting aan van de nieuwe Silk Road Apple Industry Union. Deze unie zal diplomatie tussen de landen aan de Zijderoute, zoals Europa, Centraal-Aziƫ en Turkije, verder ontwikkelen. Dit zal de appelhandel bevorderen en verbindingen met de hele appelindustrie verbeteren.

De statistische data zijn nog niet compleet, maar het lijkt erop dat er tot dusver tijdens het symposium 26 contracten zijn getekend voor appelverkoop of financiering, met een totale waarde van 2,86 miljard RMB. Voor het symposium plaatsvond, waren er nog eens 93 verkoopcontracten en overeenkomsten getekend voor 234.000 ton appels met een waarde van 5,14 miljard RMB. In totaal werden er 119 contracten en overeenkomsten getekend voor een totaal van 352.000 ton appels met een totale waarde van 7,91 miljard RMB voor appelverkoop, contracten en projectfinanciering.

Bron gegevens: www.finance.sina.com.cn
Bron foto: www.cnwest.com
Publicatiedatum: