Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pallettruck voor kleine ruimten

Met de Linde MT15 pallettruck verschijnt een lichte, elektrische vervanger voor handpallet-trucks. De Linde MT15 is speciaal ontworpen voor het verwerken van lichte ladingen in vrachtwagens en andere kleine/beperkte ruimten. Ook voor het werk in de stadsdistributie is deze ideaal.



Overal op te laden en minimale fysieke belasting
De machine is standaard voorzien van onderhoudsvrije batterijen met 85 Ah capaciteit. Dankzij de ingebouwde lader kan de pallettruck altijd en overal worden opgeladen. Met een eigen gewicht van 200 kilogram is de pallettruck ook zeer geschikt voor entresolvloeren.



Bijkomend voordeel is dat het werken met de Linde MT15 minder fysiek belastend voor de gebruiker is dan het werken met een handpallettruck. De twee steunwielen geven stabiliteit in bochten en voorkomen schade. Met de tandem-lastwielen rijdt de pallettruck perfect over ongelijke vloeren, groeven en liften. Daarmee is de Linde MT15 dan ook ideaal voor gesloten pallets.


Publicatiedatum: