Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frankrijk: Drie grote appelspelers ontwikkelen REGAL'IN-appel

De Blue Whale Group heeft vestigingen in meer dan 70 landen en wil in up-market segmenten innovaties met exclusieve rechten op Frans grondgebied ontwikkelen. REGAL'IN Concept en Blue Whale tekenden in 2015 een exclusieve ontwikkelingsovereenkomst voor het Franse grondgebied.

Agro Selection Fruits Company: de teler

Agro Selection Fruits sloot zich een paar jaar geleden aan bij het REGAL'IN Concept voor appels. Agro Selection Fruits levert een gemengd aanbod (perzik - nectarine - abrikoos - kers en appel) van knapperig fruit vol van smaak met een perfecte balans tussen suiker, zuurgraad en aroma.

De APOFRUIT growers Group: Italiaanse producenten

APOFRUIT is een Italiaanse coƶperatie die de REGAL'IN-appel wil ontwikkelen. Deze appel slaat goed aan bij het Italiaanse publiek. Ze hebben daarom een exclusieve overeenkomst getekend met REGAL'IN Concept.



De REGAL'IN REGALYOU.cov-appel is van nature resistent tegen schurft. De appel wordt aan het eind van september geoogst en kan tussen september en juni worden verkocht. Met zijn ronde, regelmatige vorm is de appel visueel erg aantrekkelijk. Alleen de schil is enigszins gevoelig voor oneffenheden. Deze sappige, knapperige appel heeft veel smaak en een fijne textuur. De gebalanceerde, specifieke smaak (Brix-waarde hoger dan 15%, lichtzuur, aromatisch) en de stevigheid van de appel blijven gekoeld langer dan 10 maanden behouden.

De REGAL'IN REGALYOU.cov werd tijdens de Fruit Logistica 2015 genomineerd voor de Innovation Award. Het doel is om begin 2018 de boomgaarden commercieel in te gaan zetten.

Voor meer informatie:
Dina Abella
Blue Whale
T : 33 (0) 563 21 56 56 
F : 33 (0) 563 21 56 59
Publicatiedatum: