Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chinese geneeskunde

"Appelen, mango's en druiven goed voor baby's"

Chinese geneeskunde gelooft sterk in het belang van fruit voor de gezondheid van baby's. Hieronder enkele interessante weetjes. Appelen zijn erg voedzaam in welke vorm dan ook. Appelsap voorkomt verstopping bij baby's. Granaatappelen helpen goed tegen wormpjes in de darmen en kunnen dysenterie verlichten. Ze bevatten wel tot 2 keer zoveel vitamine C als appelen of peren. 

Druiven helpen tegen dorst en zijn goed voor de eetlust. Naast veel druivensuikers en fructose bevatten druiven ook aminozuren, citroenzuur, vitamine C, caroteen, riboflavine, calcium, ijzer etc. Al deze bestanddelen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van baby's. 

Mango's zijn dorstlessend en zorgen voor een toename in urineproductie. Ze bevatten vitaminen en suikers en zijn daardoor aantrekkelijk. Het is wel belangrijk enkel rijpe mango's te voeden aan baby's.



Bron: www.39net.com

Publicatiedatum: