Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dubai groeimarkt voor AGF-import

De huidige markt in Dubai groeit voortdurend en is zeer divers. Volgens Mujahid Siddique, algemeen directeur van het in Dubai gevestigde im- en exportbedrijf Alward International Trading, impliceert deze groei niet automatisch dat alle volumes afgezet worden. Het land telt namelijk inwoners uit vele verschillende landen en iedere nationaliteit heeft zo zijn voorkeuren. Aan die vraag moet dus ook worden voldaan."

Om hieraan tegemoet te komen, maakt Dubai gebruik van distributienetwerken naar verschillende toeleveringsketens. Alward beschikt over een eigen distributienetwerk maar levert eveneens aan andere bedrijven binnen de toeleveringsketen. De producten moeten zo snel mogelijk vanaf de haven of luchthaven vervoerd worden omdat zij uiterlijk binnen 4 tot 5 dagen geconsumeerd dienen te worden. Het transport moet dus zeer efficiƫnt plaatsvinden.

De toenemende importvolumes brengen de nodige logistieke uitdagingen met zich mee. Alward importeerde dit jaar 15% tot 18% meer, waaruit blijkt dat Dubai steeds meer bezoekers trekt. Het land is echter zelf niet in staat gewassen te telen, waardoor importeren de enige optie is. Maandelijks komen er vijf tot zesduizend bedrijven bij en ook de Expo 2020 zorgt er voor dat meer mensen zich in Dubai vestigen. De volumes zullen dus alleen maar groeien," legt Siddique uit.

Volgens Siddique is de voornaamste oorzaak van deze bloeiende handel en welvaart gelegen in het feit dat het Midden-Oosten momenteel betere groeikansen biedt dan Europa, waar de markt stagneert. We zijn blij dat de regering hard werkt aan een stabiele markt en de inwoners van dit land de beste dienstverlening biedt," concludeert Siddique.


Voor meer informatie:

Mujahid Siddique
Alward Trading (UAE)
Phone : +971 4 3584611/22
Fax : +971 4 3584611
Mobile (whatsapp) : +971523389897
Email: info@alwardtrading.com
www.alwardtrading.com
Publicatiedatum: