Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitverpakkingen met dinosaurussen speciaal voor kinderen

Het Indiase INI Farms heeft een nieuwe aantrekkelijk fruitverpakking voor kinderen op de markt gebracht. De CEO bij INI Farms. "Kinderen eten te weinig fruit, dus deze nieuwe en leuke verpakking met dinosaurussen zullen aantrekkelijk zijn voor kinderen, net als de kleine bananen. We hebben ook Kimaye granaatappelen ingepakt voor kinderen."


Voedselveiligheid is een probleem in India aangezien de koelketen niet altijd betrouwbaar is. INI koopt het fruit direct van de teler en brengt het dan naar haar eigen pakhuis om te sorteren, verwerken en verpakken voor het naar de retailer gaat. 

In andere delen van de wereld is het heel normaal om te praten over voedselveiligheid en restwaarden, maar voor Indiase consumenten wordt dit nu pas belangrijk. 



"We verzekeren Indiase ouders dat ons product veilig is voor hun kinderen door te beloven dat we voldoen aan internationale standaarden voor voedselveiligheid bij onze Indiase productie," legt Purnima uit. 

De kinderverpakking is enkel voor de binnenlandse markt, net als de granaatappelen die per 4 stuks verpakt worden. Er is wel een hele aantrekkelijke verpakking van 2 granaatappelen die op tijd voor kerst op de Europese markt verkrijgbaar zal zijn. 

Voor meer informatie:
INI Farms
Tel: +91 98 2000 07808
Email: purnima.khandelwal@inifarms.com
www.inifarms.com
Publicatiedatum: