Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recall kersen op sap

Delhaize vraagt haar klanten om kersen op sap van het merk Taste of Inspirations (370ml) terug naar de winkel te brengen. De uiterste gebruiksdata van deze producten is einde 25/09/2017 en 05/08/2018. Bij analyses voor kwaliteitscontrole van deze producten werd een minimale aanwezigheid van sulfiet teruggevonden, waar dit niet op het etiket vermeld wordt. De partij wordt om die reden dus teruggeroepen. Dat gebeurde in samenspraak met het FAVV.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel gehaald.
Aan de klanten die dit product hebben gekocht, wordt gevraagd om het niet te nuttigen en het terug te brengen naar een Delhaize-winkel.

Productinformatie
Naam: Kersen op sap
Merk: Delhaize Taste of inspirations
Gewicht: 370 ml
EAN code: 5400113024972
THT: 25/09/2017 & 05/08/2018
Periode van commercialisatie: Vanaf 19/03/2016 tot heden

Raadgeving consument
Als u allergisch of intolerant bent voor sulfiet, eet dit product dan niet en breng het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen. Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn is er geen risico bij consumptie. Gedupeerden kunnen contact opnemen met de klantendienst van Delhaize via het gratis nummer +32 (0)800 95713.

Bron: FAVV
Publicatiedatum: