Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste stadsmarkt voor CRU in Gent

De derde telg in de CRU-familie, het nieuwste concept binnen Colruyt Group, opende zijn deuren op 29 september in Gent. Na de opening van de eerste CRU in Overijse en de in mei ingehuldigde versmarkt in Wijnegem zet CRU voor de eerste maal voet aan wal in een stadscentrum. Meer bepaald op de Kouter in Gent. Het eigenzinnige recept blijft behouden, al is het wel de grootste CRU-versmarkt tot nu toe met alle metiers in één grote, open ruimte.

Eerste stadsmarkt
Dat CRU zijn locaties weet uit te kiezen, zag je al bij de charmante vierkantshoeve in Overijse en het industriële pand in Wijnegem. Waar de laatste een echte 'destiny bestemming' is, is CRU Gent de eerste versmarkt gelegen middenin de stad, op het mooie plein van De Kouter.



Pure passie

CRU wil zijn producten op een pure manier presenteren. De koper moet weten wat hij eet en de authentieke smaak proeven zonder dat er extra behandelingen of toevoegingen aan te pas zijn gekomen. Tijd is de enige verbeteraar die CRU kent. Ook de estafette van passie blijft een vertrouwde formule en loopt van in het veld tot op het bord van de klant. De samenwerking met de partners gaat zo ver dat ze meedenken met CRU om de producten voortdurend te verbeteren. Back 2 basics, zoals het echte Brusselse grondwitloof, gekweekt uit eigen zaden op een authentieke en arbeidsintensieve manier. Of de CRU-varkens van eigen kweek waar we momenteel zoeken naar nog betere voeding.

Vleugje Gent
Geen CRU Gent zonder Gentenaars. Wie deze nieuwe versmarkt bezoekt zal her en der een Gents accentje horen, want ongeveer de helft van de werknemers is van de regio afkomstig. Het merendeel deed reeds ervaring op in de andere markten de voorbije maanden en de laatste dagen op het veld, in de vismijn of tussen het vee in de stallen. Ook in de rekken pronkt sinds de eerste CRU een op Gentse bodem gebrouwd biertje. De CRU Pils komt uit de proefbrouwerij in Lochristi en ook zijn opvolger Speciaal Blond vulde er zijn eerste proefglaasje.

CUIT II
Goed nieuws voor de bewoners, winkelende passanten of fervente foodies, want CRU Gent start ook meteen met een CUIT-eethuis. Hier kan je terecht voor een lekker ontbijt, snelle lunch of gezellige apero. Delen is troef. Wie houdt van een goed gevulde tafel vol lekkers en foodsharing is bij CUIT aan het juiste adres. Een vaste kaart komt er niet aan te pas, wel een suggestiebord of een toog vol inspiratie met dagverse seizoensproducten van CRU.

Openingsuren:

Bij CRU is het alle dagen markt, ook op feestdagen.
CRU: 10u00 – 18u30
CUIT: 8u00 -18u30
CRU Gent - Kouter 177-178 9000 Gent
www.cru.be
Publicatiedatum: