Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fris-Co en Sous Fresh gaan strategische samenwerking aan

Per 1 januari 2017 zullen de logistieke krachten gebundeld worden van Fris-Co en Sous Fresh. Inkomend Nederlands transport wordt vanaf die datum gezamenlijk uitgevoerd. De interne logistiek zal dan geheel door Sous Fresh worden verzorgd vanuit hun locatie in Venlo.



Meer efficiency
Het belangrijkste doel van deze samenwerking is het streven om het niveau van efficiency te optimaliseren. De kennis binnen de logistieke organisatie van Sous Fresh is dusdanig dat deze de kracht van Fris-Co in haar logistieke proces verder zal versterken. "Een waardevolle samenwerking, die beide partijen zal doen groeien", aldus Remco de Boer, directeur Sous Fresh en Sandra Bogaard, directrice Fris-Co.

Fris-Co
Fris-Co is de leverancier van groenten en fruit in Italië, waar men levert aan groothandelsmarkten, supermarkten, groenteverwerkingsbedrijven en leveranciers van de horeca. Het bedrijf werd opgericht in 1994 en nu, na ruim twintig jaar, rijden er inmiddels per jaar meer dan 2.000 vrachtwagens naar hun afnemers. De klanten zijn gesitueerd in heel Italië en worden dagelijks beleverd met dagverse producten. De hoofdproducten zijn trostomaten, ijsbergsla, witlof, prei en paprika. Veelal geleverd door geselecteerde leveranciers en in onze eigen merken die staan voor kwaliteit. Daarnaast is Fris-Co sterk in specialties bestemd voor de vele hotels, restaurants en bars die Italië rijk is. Ook in dit segment wordt voldaan aan de hoge eisen die door de klanten worden gesteld.

Sous Fresh
Sous Fresh staat voor dagverse inspiratie en de betrouwbare levering van het allerbeste vers assortiment groenten en fruit aan de Foodservice markt in Centraal Europa. Jaarrond voorzien zij hun klanten van versproducten van constante kwaliteit. Geleverd in samengestelde pallets of in grote volumes. Altijd op tijd en perfect vers.

Sous Fresh heeft tevens het merk "Chefs Inspiration" in de markt geïntroduceerd.
Dankzij eigen import en een netwerk van zorgvuldig geselecteerde key-suppliers en key-partners houdt Sous Fresh maximale grip op de kwaliteit van de producten. De producten worden doorgaans zonder tussenhandel rechtstreeks bij de teler ingekocht.

Publicatiedatum: