Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Straf voor banaan op het veld

FK Rostov kan mogelijk een nieuwe straf van de UEFA verwachten. De voetbalbond is een onderzoek gestart. Een supporter gooide woensdag halverwege de eerste helft van de wedstrijd in de Champions League tegen PSV (2-2) een banaan het veld op. Dat werd geregistreerd door de televisiecamera's.



PSV heeft al aangegeven niet naar de UEFA te stappen, omdat Rostov er samen met de politie zo veel mogelijk aan heeft gedaan om dergelijke incidenten te voorkomen. Omdat fans van Rostov in de kwalificatiewedstrijd tegen Ajax ook al de fout in gingen, vreest de Russische bond alsnog voor een straf voor de club.

"Deze banaan zal ons duur komen te staan", zei een woordvoerder van de bond donderdag. "Gezien het recente verleden is dit het ergste wat de club kon overkomen. Misschien wordt Rostov gedwongen een wedstrijd achter gesloten deuren te spelen."
Publicatiedatum: