Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor Amerikaanse markt

Nieuwe productlijn convenience aardappelen

Fresh Solutions Network, LLC (FSN), is een groep van familiebedrijven die aardappelen en uien telen en afzetten. Ze werken samen om de aardappel- en uiensector voor iedereen te verbeteren. "Het afgelopen jaar hebben we productinnovatie voortgezet en we hebben onze positie als segmentleider van gemaksproducten in de aardappelcategorie weten te verstevigen," zei Kathleen Triou, voorzitter en CEO. 

Verschillende nieuwe productlijnen zullen bij de show van dit jaar worden tentoongesteld: van biologische aardappelen tot aardappelen speciaal om te gourmetten, een Spaanse lijn in tweetalige zakjes en zoute aardappelen. FSN heeft ook een nieuwe productlijn ingediend bij de PMA Product Impact Award en staat hiermee al in de halve finale. FSN aardappelen zijn niet genetisch gemodificeerd. 



Vorig jaar lanceerde FSN haar Side Delights Roastables productlijn. Deze productlijn met 3 items biedt gewassen kleine aardappelen aan in een metalen blikje dat klaar is voor de oven. Deze lijn wordt aangeboden met kruidenmixen van FSN's exclusieve partner hierin, Montana Mex.

Chef Edward Garcia, van Montana Mex, zal bij de stand van FSN staan om kookdemonstraties te geven van de Roastables productlijn. Demonstraties zullen plaatsvinden om 11 uur 's ochtends en 2 uur 's middags op zaterdag en 11 uur 's ochtends op zondag. "We zijn erg enthousiast dat Chef Garcia bij ons Roastable Potatoes samen met andere producten zal koken. De producten zullen direct favoriet worden," zei Triou. 

Publicatiedatum: