Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor winkelcentrum de Julianabaan te Voorburg en Hemelrijk te Arnhem

Enthousiaste ondernemers gezocht

Metterwoon Vastgoed is mede-eigenaar van winkelcentrum "De Julianabaan", gelegen in de binnenstad van Voorburg. Het winkelcentrum is goed bereikbaar, de A12 is nabij. Het winkelcentrum heeft een aantrekkelijk aanbod van winkels en horeca alsmede gratis parkeergelegenheid. De winkelpassage "Hemelrijk", gelegen in het centrum van Arnhem is goed bereikbaar en ligt tussen de Bakkerstraat en Weverstraat in.

Metterwoon heeft de visie om in deze centra een aantal verszaken te vestigen om bezoekers ook op langere termijn te voorzien van versproducten op niveau.

Gezocht worden enthousiaste, gedreven ondernemers die zich kunnen vinden in de entourage/beleving van de winkelcentra en de exploitatie op een kwalitatief hoogwaardige wijze kunnen voeren. Wij zijn op zoek naar een groenteboer.


Julianabaan

De beschikbare winkelruimtes hebben een oppervlakte van circa 75m² met een kelderruimte van circa 50m² in de Julianabaan en tussen de 40m² en 180m² in Hemelrijk. De huurprijs en huurperiode voor deze ruimtes wordt in overleg bepaald. Een ingroeihuur is bespreekbaar.



Indien uw interesse is gewekt om in een spraakmakend winkelcentrum een zaak van niveau te exploiteren, kunt u contact opnemen met Metterwoon Vastgoed B.V., telefoon 06-20415493 of mail naar l.wiggers@metterwoon.nl
 
Publicatiedatum: