Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onjuiste informatie over financiële positie verspreid

K-Line reageert op geruchten

Vorige week publiceerden we een artikel over onrust rond de financiële positie van rederij K-Line. Het management van K-Line weerlegt alle verdachtmakingen in onderstaand statement:

Het is ons bekend geworden dat een zeker bedrijf NVOCC foutieve informatie over een potentieel faillissement van K-Line heeft verspreid onder hun klanten. Deze boodschap is ongefundeerd, zonder analyse van de financiële cijfers en wat er gesuggereerd wordt, is onjuist. We hebben hevig geprotesteerd tegen het bedrijf, dat toegegeven heeft dat hun informatie foutief was. Ook beloofde het bedrijf om een bericht te sturen aan al hun klanten om het eerdere bericht terug te trekken. We overwegen ook om alle nodige juridische stappen te nemen tegen de betrokken partijen.


Onze financiële situatie is sterk, zoals ook onderstaande link bevestigd. Op 30 juni 2016 stond de Cash and deposits op 214.304 mln Japanse Yen (JPY)(ongeveer US$ 2.082mil.); Total net asset is JPY 330.392 mln (ongeveer US$ 3.210mil); equity ratio is 29,1%; en liquidity ratio is 154,5%. Daarnaast handhaven we de bestaande kredietbeoordeling op hetzelfde, solide niveau als andere rederijen. Het is ook duidelijk uit deze cijfers dat het bericht dat verstuurd werd door het eerder genoemde bedrijf fouten bevat. We blijven onze klanten de kwalitatief goede service bieden die we altijd geboden hebben.

Klik hier om de financiële cijfers van K-Line te bekijken

Klik hier om het eerder gepubliceerde artikel te lezen
.





 
Publicatiedatum: