Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jac van den Oord Potatoes voegt rassen toe aan ‘Lekker Hollands’

Het merk 'Lekker Hollands' is vanaf nu uitgebreid met de aardappelsoorten Cherry Potatoes en Opperdoezer Ronde! Cherry Potatoes zijn fijne, rode krielaardappeltjes, die zonder te schillen direct in de pan kunnen: klein van stuk, groot van smaak! De Opperdoezer Ronde is een vrij vaste aardappel, die alleen in het Noord-Hollandse Opperdoes verbouwd mag worden. De aardappel wordt vanwege de kwetsbare schil voornamelijk met de hand gerooid. Met de toevoeging van deze aardappelen is het merk uitgegroeid tot 5 bijzondere soorten aardappelen en de ambitie is om het merk nog verder uit te breiden.



Succesvolle introductie
Twee jaar geleden introduceerde Jac van den Oord Potatoes succesvol het platform 'Lekker Hollands'. Onder deze noemer worden oer-Hollandse aardappelrassen, die uitblinken vanwege hun bewezen smaak, gepresenteerd in een vernieuwend concept. Afzonderlijke initiatieven van telers om hun met passie geteelde aardappelen in de markt te zetten, worden gebundeld onder dit merk. De aardappelen worden in nauwe samenwerking met de boeren geteeld, en verpakt en vermarkt door Jac van den Oord Potatoes: passie voor piepers gaat hier hand in hand!



De verschillende aardappelrassen van 'Lekker Hollands' worden op diverse plaatsen in de media geroemd vanwege de smaak en kookeigenschappen. De Hoeksche Rooie wordt bijvoorbeeld in hét gerenommeerde foodmagazine Delicious een 'geweldige aardappel' genoemd: "ideaal voor allerlei gerechten", "fijn om te bakken" en "dé kerstaardappel". Herman den Blijker omschrijft de Opperdoezer Ronde als: "Een opperbeste, sexy aardappel met een mooie, dikke smaak!"

Waarom 'Lekker Hollands'?
  • Smaak: rassen met ieder een unieke smaak, geroemd door chef-koks en smaakpanels
  • Complete lijn: de winkelier kan in een keer een assortiment presenteren. Voor iedere toepassing is er een geschikte aardappel.
  • Initiatieven van telers gebundeld: afzonderlijke initiatieven van telers, voor eigen afzet van hun met passie geteelde aardappelen, nu gebundeld onder één sterk merk: 'Lekker Hollands'
  • Van dichtbij: een prima alternatief voor de Franse aardappelen die we op de Nederlandse markt aantreffen. De lekkerste aardappelen komen dan ook uit de Hollandse bodem!
  • Onderscheidend: aantrekkelijke verpakking met Oudhollandse uitstraling, een knipoog naar vroeger. En dat voor een betaalbare prijs!

Voor meer informatie:
Jac van den Oord Potatoes
T: 073 599 9¬191
E: sales@jacvandenoord.nl
I: www.jacvandenoord.nl

Publicatiedatum: