Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Taks Handling Systems opent filiaal in Canada

Dit najaar opent Taks Handling Systems voor haar klanten in Noord-Amerika een full service- en verkoopvestiging in Leamington (Canada). Al meer dan 15 jaar is Taks Handling Systems actief in Canada en de Verenigde Staten.



"Samen met de hoge kwaliteit van de apparatuur, is de service altijd erg belangrijk geweest voor ons", aldus Arie Meeuwissen, CEO van Taks Handling Systems.

De Noord-Amerikaanse glastuinbouw- en fruitindustrie ontwikkelt zich zeer goed het laatste decennium. De bedrijven worden groter en de behoefte aan meer efficiƫnte en betrouwbare oplossingen neemt toe. Elke dag is de R & D-afdeling bij Taks bezig met vernieuwingen die erop zijn gericht om de efficiƫntie in de verwerking van de oogst en intern transport te verhogen.

Dankzij de ervaring die Taks heeft opgedaan in de afgelopen 15 jaar in Canada en de Verenigde Staten weten ze wat de markt vraagt. Dit resulteerde onder meer in het vermogen om hun gebruiksklare oplossingen om te zetten in een modulaire lijn. Deze modulaire modules kunnen ook het uitgangspunt vormen voor een klantspecifieke oplossing.

"Als gevolg van het groeiend aantal klanten in Canada en de Verenigde Staten willen we ook sneller en directer service kunnen bieden," volgens Arie Meeuwissen. "De toenemende behoefte om service uit te besteden en ondersteuning bij het onderhoud wordt daarmee ingevuld. We willen de hoge servicegraad die we al hebben verder verhogen. Dus met deze nieuwe service- en verkoopvestiging in Leamington (Canada) hebben we een direct service contact en een snelle responstijd."

Taks Handling Systems is ook aanwezig op de Canadian Greenhouse Conference 2016. Ze zijn te bezoeken op stand 3014 en 3015.

Voor meer informatie:
Taks Handling Systems
Leursebaan 304
4839 AN Breda
+ 31 (0) 76 - 5 222 677
a.meeuwissen@taks.nl
www.taks.nl
Publicatiedatum: