Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Abarka introduceert SkirtAll

Het jampotje van vroeger gerestyled

Tholen - "SkirtAll is een klassiek beeld van een jampotje met een doekje en touwtje dat we hebben gerestyled naar een moderne look. Toch is het uiterlijk nog steeds ambachtelijk", vertelt Robin Van Cuijk. "Het SkirtAll design kan worden ingezet voor alle vormen, materialen en verpakkingsprocessen zonder dat het effect heeft op de houdbaarheid van een product. De verpakkingen / het design is geschikt voor alle voedingsproducten, ook groenten en fruit, zowel bewerkt als vers", vertelde Robin van Cuijk van Abarka tijdens de Empack in Brussel.


Robin Van Cuijk van Abarka tijdens Empack Brussel.

Hij vervolgt: "Het innovatieve design SkirtAll lijkt na een introductieperiode van enkele jaren de juiste snaar geraakt te hebben. Het ontwerp speelt in op een behoefte van de consument naar eerlijke en authentieke producten. Het SkirtAll design blinkt uit in authenticiteit en er zijn intussen verschillende maten cups en sealmachines verkrijgbaar."



Exclusieve samenwerkingen
imPacked is de verdeler van dit concept in België. Abarka zoekt nog samenwerking in Scandinavië en Noord-Amerika, de rest is ingevuld. Deze week staat Abarka ook op de AGF Detail in Houten samen met het bedrijf Body & Brains. Dit bedrijf zet in op zachtfruit met een onderscheidende lading op gezondheid. Hun producten worden in verpakkingen met het SkirtAll design in de markt gezet. "Wij werken met exclusieve licenties: zo heeft Body & Brains het alleenrecht om dit design te gebruiken voor zachtfruit in de EU en Azië."



Voor meer informatie:
Robin Van Cuijk
Abarka Packaging Solutions B.V.
Nieuburgstraat 2
5401 AD, Uden
Nederland
+31 (0)413 - 270310
info@abarka.nl
www.abarka.nl