Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EATME.nl genomineerd voor Website van het Jaar

EATME.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! EAT ME is een kwaliteitslabel in exotische groenten en fruit en wil op de website bezoekers informeren en inspireren. Samen met merken als Heineken, Calvé, Mentos en Red Bull strijdt EAT ME vanaf 26 september tot 4 november om deze prestigieuze titel in de categorie consumentengoederen.
 
Gedachte achter EATME.nl
Het is de ambitie van Nature's Pride - het bedrijf achter EAT ME, gevestigd in Westland - om iedereen in Europa grenzeloos te laten genieten van exotische groenten en fruit die met passie zijn geteeld door partners in meer dan 70 landen over de hele wereld. Bij de ontwikkeling van de website was de reis van de bezoeker de basis van het concept. Consumenten kunnen op EATME.nl de producten opzoeken die ze in de winkel hebben gekocht en zien hier hoe je ze kunt bereiden en combineren. Verder vinden ze er talrijke verrassende recepten. Ook kan de bezoeker op de website terecht voor de herkomst en dichtstbijzijnde verkooppunten van de exoten.
 
Trots op nominatie
Nature's Pride is zeer trots op deze nominatie en geeft aan vereerd te zijn. Het wordt gezien als een extra waardering en teken dat het merk EAT ME in de exotenbranche is uitgegroeid tot een erkend kwaliteitslabel. Michelle Tanis, Online Marketeer bij Nature's Pride: "We werken met veel passie voor wat we doen en streven naar het hoogst haalbare. Zo hopen we ook online een pionier te zijn binnen onze branche. In HVMP vonden we de juiste partner om dit project goed te kunnen realiseren. Dankzij de intensieve samenwerking met HVMP én het draagvlak en de betrokkenheid van de hele organisatie van Nature's Pride, hebben we de website goed kunnen neerzetten. De nominatie geeft ons een extra boost om de website nog verder te ontwikkelen en te blijven verbeteren, want een site is nooit af!"
 
Stemmen
De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland in diverse categorieën. Vanaf 26 september zijn de stembussen geopend. De websites met de meeste stemmen worden uitgeroepen tot winnaar. Om te stemmen en om meer informatie over de wedstrijd te vinden, gaat u naar www.websitevanhetjaar.nl
Publicatiedatum: