Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 30 september open dag

Verbruggen Palletizing Solutions 25 jaar

Verbruggen Palletizing Solutions uit Emmeloord bestaat op 1 oktober 2016 25 jaar. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid:


  • van 2 medewerkers naar ruim 50.
  • van 1 verkochte machine in Nederland in 1992 naar bijna 1000 machines wereldwijd.
  • van een mechanische stapelaar naar complete modulaire high-tech lijnen voorzien van zelf ontwikkelde besturingen voor elke toepassing
  • van actief binnen Nederland naar bijna 40 landen wereldwijd.
  • van nieuwe toetreder in de markt tot marktleider op het gebied van het palletiseren van moeilijk stapelbare producten.
  • van 1 kantoor in Emmeloord tot 4 kantoren wereldwijd.


Wat naast de kwaliteit niet veranderd is in al die jaren dat Alex Verbruggen aan het roer stond, is de mentaliteit en de bekende identiteit van het bedrijf. Dit zal voortgezet worden door het nieuwe management bestaande uit Erik Bruggink, Wouter Verbruggen en Maarten Verbruggen. "Onder leiding van deze mannen is reeds een nieuwe moderne uitstraling van het bedrijf gerealiseerd. Het complete Verbruggen team bruist van de creatieve ideeën. De komende jaren zullen er nieuwe markten veroverd worden, zeer innovatieve oplossingen bedacht worden, de productrange verder uitgebreid worden en de palletizers verder gemoderniseerd worden.We zijn klaar voor de volgende 25 jaar", vertelt Alex Verbruggen



Vrijdag 30 september 2016 viert Verbruggen Palletizing Solutions haar jubileum voor alle Nederlandse relaties. Zij zijn van harte welkom tussen 14.00 en 19.00 uur aan de Bouwerskamp 16 in Emmeloord.

www.verbruggen.nl
 
Publicatiedatum: