Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuid-Afrikaans citrusseizoen eindigt goed

Het Zuid-Afrikaanse zomerseizoen voor citrus is bijna afgelopen. Het seizoen heeft dit jaar tot oktober stabiele volumes aan Navel en Midknight-sinaasappelen. Op 26 september komt de laatste reguliere zending in de haven van Philadelphia aan, waarmee de export voor Summer Citrus From South Afrika (SCSA) voor dit seizoen tot zijn einde komt.

"Ons doel is om elk jaar citrus van superieure kwaliteit op de Amerikaanse markt te zetten, dat het lokale aanbod aanvult," zegt Suhanra Conradie van SCSA. "In dit jaar waren de marktomstandigheden anders dan normaal. Het lokale teeltseizoen viel later uit dan verwacht. Ook was er sprake van veel concurrentie van andere exporteurs op het zuidelijk halfrond, maar we hebben ons aan onze vaste exportvolumes kunnen houden en hebben met succes aan onze klantenrelaties kunnen werken."


Stiaan Engelbrecht, directeur van Everseason en SCSA. Gert Kotze, onderdirecteur van SCSA.
 
SCSA heeft in deze zomer voor het eerst een promotiecampagne gehouden. Er werd hierbij gebruik gemaakt van social media en andere vormen van online promotie. Als gevolg hiervan heeft het bedrijf nu 5.300 nieuwe contacten in zijn klantenbestand, waarmee het bedrijf zal werken om nieuwe consumenten aan te trekken en zijn merk meer te profileren.

Suhanra Conradie is aanwezig op Fresh Summit. Ze is voor afspraken te benaderen via suhanra@summercitrus.com of op 15 oktober van 17:15 tot 19:00 bij de Global Connections Reception.
 
Voor meer informatie over Summer Citrus from South Africa, zie www.summercitrus.com
Publicatiedatum: