Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gastronomische presentatie laat product op beurs extra opvallen

Het beursseizoen is weer begonnen met als hoogtepunt de Fruit Logistica in Berlijn. Vele bedrijven zullen zich weer presenteren. Maar hoe valt een exposant op tussen de vele stands? En hoe zullen de bezoekers de getoonde producten opmerken en onthouden?



Een door Guus Vredenburg van Food Things! verzorgde presentatie (show cooking)
kan het product in het middelpunt van de belangstelling zetten. Topchef Guus heeft zijn veren verdiend in verschillende gastronomische bedrijven in binnen- en buitenland. Hij kan bezoekers laten proeven van de producten en hen daarover uitgebreid informeren.

Food Things! verzorgt al meer dan 10 jaar voor verschillende opdrachtgevers presentaties en proeverijen op maat tijdens de Fruit Logistica in Berlijn. Het bedrijf organiseert een (in)formeel samenzijn waarbij producten de hoofdrol spelen in meerdere gangen tijdens een gastronomische avond. Food Things! heeft verschillende locaties die zij kunnen inhuren voor relatiediners. Zo hebben zij In Berlijn de beschikking over een unieke kookstudio die geschikt is voor een relatiediner voor 2 tot 80 personen.

Voor meer informatie:
Food Things!
Valetaweg 44
1326 MD Almere
T: +31 (0)6-11370274
info@foodthings.nl
www.foodthings.nl
Publicatiedatum: