Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

RPO viert 30-jarig jubileum

Tholen -In 1986 begon Jan Roozen zijn eigen ICT-bedrijf. In die tijd stond automatisering nog in de kinderschoenen: weinig bedrijven gebruikten computers. Vanuit Hendrik Ido Ambacht verkocht RPO eenvoudige software. Al snel wilde de AGF- en vastgoedbranche specifieke software. Van een startend bedrijf met één klant groeide RPO ICT Solutions tot een dienstverlener met een breed clientèle. Donderdag 15 september vierde de automatiseerder haar 30 jarig jubileum met klanten en relaties.


Alfred van der Velden, Werner Kastelein en Jan Roozen. Om de continuïteit ook voor de toekomst zeker te stellen, werd de directie van RPO in december 2015 uitgebreid met Alfred en Werner


"Het begon dertig jaar geleden allemaal met Aartsenfruit en de Staay Food Group. Zo gaf Staay me de opdracht om software te schrijven, die aansloot bij de werkwijze van het bedrijf. Ze wilden een degelijk systeem waarbij zaken als rendement, financiële administratie en verkoop aan elkaar gekoppeld waren en de administratie direct op orde is," vertelt Jan. "De AGF-software was uniek en automatiseerde het hart van de onderneming. RPO was geboren en tot op de dag van vandaag zijn zowel de Staay Food Group, als Aartsenfruit nog altijd zeer gewaardeerde klanten. Ook bedrijven als Zoutewelle en Hollander zijn klant van het eerste uur."



Inmiddels zijn wij dé betrouwbare specialist voor kleine én grote ICT uitdagingen. In 2011 verhuisden wij naar Barendrecht. Onze nieuwe omgeving biedt ons méér ruimte voor creativiteit. Wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen, maar onze nadruk ligt op concepten die zich in de praktijk hebben bewezen", vertelt Jan, trots. Ondertussen kent de software van RPO ruim 1.500 dagelijkse gebruikers. Wij werken al 30 jaar nauw samen met onze klanten en optimaliseren hun bedrijfsprocessen."



In zijn speech sprak Jan gisteren zijn waardering uit voor de samenwerking en gaf hij aan graag verder te praten over de volgende 30 jaar. "Er zullen ons weer de komende jaren vele nieuwe technologische ontwikkelingen te wachten staan. De kans is zelfs groot dat er op dit moment ergens op de wereld iets nieuws ontwikkeld wordt. RPO gaat deze uitdaging gezamenlijk met u graag aan!"



Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
E: sales@rpo.nl
T: 078-681 86 88
www.rpo.nl