Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Potato Europe, 15 september, Frankrijk

Seminar over hervorming aardappelsector

Tijdens het Potato Europe evenement dat op 14 en 15 september aanstaande in Frankrijk gehouden wordt, zal Potato Processing International op 15 september, vanaf 14.30 uur een seminar houden. De presentatie zal in handen zijn van Dan Orehov van Potato Processing en gastspreker Cedric Porter, hoofdredacteur van World Potato Markets. 

Tijdens dit seminar dat de titel "Reshaping the World of Potato Business" heeft gekregen, zal onder meer ingegaan worden op de gevolgen van Brexit voor de aardappelmarkt, de toekomstige productie en vraag en de aanstaande Potato Processing International beurs die in Portland in de Verenigde Staten plaats zal vinden.

Orehov legt uit dat het evenement voor zijn magazine de ideale gelegenheid is om partners en collega's te ontmoeten en de plannen voor de komende jaren te presenteren. "Ik kijk er naar uit dit seminar te presenteren tijdens Potato Europe en om de aanwezigen te informeren over onze volgende Potato Conventie en andere ideeën die wij voor onze lezers in petto hebben. Cedric Porter zal nader ingaan op Brexit en de gevolgen voor de aardappelsector. De uitslag van het Brexit-referendum is de laatste maanden bepalend geweest voor het politieke landschap in Europa. Nu de rust een beetje lijkt te zijn teruggekeerd, zal tijdens dit seminar gekeken worden naar de mogelijke gevolgen voor de sector en er zal daarnaast ook gesproken worden over de wereldwijde mogelijkheden voor de sector op de langere termijn."

Bron: Potato Processing International/potatopro.com
Publicatiedatum: