Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koopmans Blauwe op AGF Detail, standnummer 373

"Oer-Hollands aardappelras leent zich goed voor groentenspeciaalzaken"

Voor het derde achtereenvolgende jaar is het aardappelras Koopmans Blauw present op de AGF Detail en het aantal bezoekers aan de stand is jaar na jaar groter geworden. De beurs is voor Nico Grootendorst en Bram Scherpenzeel een prima zakelijke ontmoetingsplek om hun product onder de aandacht te brengen van verpakkers, groothandelaar, horeca en vooral ook groentenspeciaalzaken.



Marcella Hempelmann, sinds kort verantwoordelijk voor de Sales Support & Marketing bij Koopmans Blauwe: "Op dinsdag 27 en woensdag 28 september kunnen de bezoekers van AGF Detail van 11.00 tot 22.00 uur in onze stand (nummer: 373) de Koopmans Blauwe zien in verschillende verpakkingen en ook proeven. Wij vertellen u over onze passie voor dit oer-Hollands streekproduct, geteeld op inmiddels zes verschillende locaties in Nederland. Op de beurs willen wij graag onze telers, verpakkers, retailers en consumenten persoonlijk ontmoeten. Wij zijn van mening dat smaak, gezond en bewust eten, dé ingrediënten zijn voor innovatie binnen de aardappelwereld. De Koopmans Blauwe hoort daar als bijna vergeten aardappelras natuurlijk bij."



Koopmans Blauwe timmert aan de weg. Het ras is vernoemd naar kweker Ir. C. Koopman en ontstaan in 1927 uit een kruising van Zeeuwse Blauwe en x Alpha. De aardappel werd in 1937 in de handel gebracht en is in Nederland op de rassenlijst geplaatst.



Voor meer informatie:
Koopmans Blauwe
Bram Scherpenzeel
T: +31 (0)6 22486242
Nico Grootendorst
T: +31 (0)6 43359100
info@koopmansblauwe.nl
www.koopmansblauwe.nl
Publicatiedatum: