Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SEO-workshop op 20 september

Zoekmachineoptimalisatie biedt AGF-branche volop kansen

Per dag verwerkt Google zo'n 500 miljoen nieuwe zoekopdrachten en dit blijft maar toenemen door de groei in het aantal gebruikers. Het wordt daarom voor bedrijven steeds belangrijker om hoger te scoren in Google. Voor de AGF- en sierteeltsector liggen er nog volop kansen om de vindbaarheid van hun website te verbeteren.



Wanneer er namelijk wordt gezocht naar bepaalde woorden, zoals 'tomaten' of 'amaryllis' komen er geen AGF- en sierteeltgerelateerde bedrijven naar voren. Daarom organiseert JEM-id, het online bureau van het Westland, op 20 september om 19:30 uur een SEO-workshop over hoe je hoger kunt scoren in zoekmachines zoals Google.

SEO (Search Engine Optimization) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren, zoals content en techniek, om de bezoekersaantallen vanuit zoekmachines te verhogen. Tijdens de workshop van JEM-id wordt er uitgelegd hoe Google je ranking bepaalt en welke factoren van belang zijn om hoger te scoren dan de concurrent. Verder wordt er ingegaan op welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken en via welke tools je kunt meten hoe goed jouw pagina is opgebouwd. JEM-id geeft tevens aan wat je vooral wel en niet moet doen om hoger te scoren in zoekmachines, er wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen en er worden diverse tips en tricks gegeven waarmee men gelijk aan de slag kan.

De SEO-workshop vindt plaats op dinsdag 20 september in het JEM-id pand aan de Grote Waard 80 in Honselersdijk. Inschrijven kan hier.

Voor meer informatie:
Vanja van der Palm
JEM-id
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
T: +31 (0)174 642622
vanja@jem-id.nl
www.jem-id.nl
Publicatiedatum: