Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe aardappelverwerkingslijn in België sorteert tot 45 ton p/u

Bij een Belgische aardappelverwerker richt Tolsma-Grisnich deze maand een complete ontvangst- en verwerkingslijn in. Het uitgangspunt hierbij is: een hoge capaciteit en een zo groot mogelijke efficiƫntie bij de verwerking van aardappelen.



In het Belgische plaatsje Horebeke is de installatie van een Grisnich ontvangst- en verwerkingslijn in volle gang. De installatie kan aardappelen ontvangen, scheiden van afval, op maat sorteren en opslaan in bunkers voor verdere verwerking.



De ontvangstlijn heeft een capaciteit van 45 ton per uur. De aardappelen kunnen zowel via een stortbak als rechtstreeks uit de onderlosser ontvangen worden. Nadat grond, stenen, kluiten, loof en ander afval verwijderd is uit de productstroom, volgt de maatsortering met een MV 13 schudsorteerder. Met een capaciteit van circa 35 ton per uur worden de aardappelen in vijf verschillende maten gesorteerd en daarna opgeslagen in bunkers met een opslagcapaciteit van circa 50 ton per stuk.



Voor meer informatie:
Tolsma Techniek Emmeloord B.V.
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord
T. +31 (0)527 63 64 65
F. +31 (0)527 69 95 32
info@tolsma.com
www.tolsmagrisnich.com
Publicatiedatum: