Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3 september

Fietsende Freshriders gaan strijd aan tegen kanker

Op zaterdag 3 september fietsen ruim 30 Freshriders met het paspoort in hun zadeltasje de Freshride. De tocht staat dit jaar in het teken van de 'Tour For Life' waaraan Ton den Boer, een vaste Freshrider, samen met zijn twee broers aan mee doet. Met elkaar gaan zij ook dit jaar weer de strijd aan tegen kanker.

Zaterdag om 8:00 uur krijgen de Freshriders het startschot. Zij fietsen een tocht van Greenpack, Maasdijk via Barendrecht en Fijnaart naar Turnhout in Belgiƫ. De tocht bedraagt zo'n 170 kilometer. Na een goede nachtrust fietsen de Freshriders de volgende dag samen met de drie broers den Boer mee terug naar Rotterdam. De Freshriders zullen hierna door rijden naar Maasdijk om de tocht samen af te sluiten bij Harvest House.
 
De Freshride is een initiatief van TNI en Harvest House om als AGF-sector een vuist te maken tegen kanker. De deelnemers van de Freshride proberen zoveel mogelijk geld op te halen door de verkoop van groentekisten. Van het geld dat wordt opgehaald zal een mooi bedrag worden gedoneerd aan de Daniel den Hoed Stichting. Hiernaast worden ook lokale goede doelen gesteund door de Freshride.

Voor meer informatie:
Freshriders
Honderdland 415
2676 LV Maasdijk
info@freshriders.nl
www.freshriders.nl

Publicatiedatum: