Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrico ziet kansen voor Ranomi in Duitsland

Aardappelcoöperatie Agrico heeft tijdens de Weuthen Kartoffeltag op donderdag 25 augustus haar nieuwe veelbelovende ras Ranomi gelanceerd op de Duitse markt. Passend bij haar nieuwe Say growth campagne ziet Agrico groeikansen in Duitsland voor dit pas geïntroduceerde ras. Ondanks het zeer warme weer werd de jaarlijkse aardappelbeurs in Schwalmtal goed bezocht. Als een van de vaste leveranciers van Weuthen nam Agrico zelf ook deel. Samen met Weuthen heeft Agrico tijdens de beurs haar nieuwe veelbelovende ras Ranomi gepromoot onder de vele bezoekende handelaren en telers.



Ranomi is een pas geïntroduceerd vrij vastkokend ras met goede resistentie, een mooie schilkleur en hoge opbrengsten. Weuthen ziet samen met Agrico veel kansen voor Ranomi in de Duitse markt. Tijdens de beurs toonde Weuthen haar geheel met Ranomi bekleedde nieuwe trailer aan het publiek.



Publicatiedatum: