Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe robuuste pallet

Twinpack Special Products uit Barneveld introduceert onder de naam PALLET&CO de VIP PALLET SERIE (Very Intelligent Pallet). De VIP pallet is misschien wel de meest robuuste en veelzijdige pallet verkrijgbaar in de markt. De wanden van de pallets zijn extra verdikt om onherstelbare beschadigingen tot een minimum te beperken. De VIP pallets zijn verkrijgbaar met en zonder opstaande randen en worden geleverd met een open en gesloten bovendek. Als extra's kunnen de VIP pallets geleverd worden met rubber nokken aan de boven- en onderzijde om het afglijden van vorkheftrucklepels en belading te voorkomen.



De VIP pallets worden geleverd in de maten 800x1200 en 1000x1200 mm. De VIP pallets zijn zowel in nieuw plastic materiaal als wel in gerecycled materiaal verkrijgbaar. De VIP pallets in de standaardkleuren blauw en wit zijn uit voorraad leverbaar. Naast de standaardkleuren, kunnen de VIP pallets in alle RAL-kleuren geleverd worden.

Voor meer informatie: www.pallet-co.nl

Publicatiedatum: