Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Exporteurs klaar voor Chinese markt

Grote Peruaanse inzending op Asia Fruit Logistica

Na de succesvolle introductie van de Peruaanse Hass avocado in China vorig jaar, zijn de verwachtingen voor blauwe bessen hooggespannen. Peru zal ook dit jaar vertegenwoordigd zijn op de Asia Fruit Logistica vakbeurs in Hong Kong. In haar nationale paviljoen zullen meer dan 30 bedrijven en organisaties zich presenteren.



De belangrijkste producten zijn onder meer druiven, blauwe bessen, avocado's, citrus, mango's, granaatappelen en asperges.

De Peruaanse exposanten hopen hun klantenkring uit te kunnen breiden en willen een indruk krijgen van de mogelijkheden die Aziatische markten hun te bieden hebben. De toekomstmogelijkheden voor de export van Peruaanse AGF naar de Chinese markt zien er goed uit. Na de succesvolle start van de export van Hass avocado's naar China, lijken blauwe bessen de beste kansen te hebben om toegang tot deze markt te krijgen, granaatappelen zullen hierna volgen.

Met als slogan 'Het grootste assortiment fruit, het hele jaar rond' zullen de deelnemende producenten, exporteurs en verenigingen hun land vertegenwoordigen in het Peruaanse paviljoen (Hal 3, L-01 / M-01) tijdens de AsiaWorld-Expo in Hong Kong, waaronder Agrícola Athos, Agronegocios La Grama, Camposol, Danper, Ecosac Agrícola, Fundo Sacramento, Pedregal, Procesos Agroindustriales – Proagro, en de vereniging van mangotelers en -exporteurs APEM, PERU CITRUS, de vereniging van druiventelers PROVID, en AVOCADOS FROM PERU. Naast deze bedrijven zullen nog 20 andere bedrijven deelnemen, evenals Peruaanse handelsbureaus uit zeven verschillende Aziatische landen.

Het Peruaanse paviljoen wordt mogelijk gemaakt door AGAP en de Duits-Peruaanse Kamer van Koophandel met steun van het Peruaanse Export- en Toerisme Bureau en het ministerie van Handel. 


Voor meer informatie over PERU at ASIA FRUIT LOGISTICA 2016:
AGAP - Gabriel Amaro
Phone (51-1) 5921234
gamaro@agapperu.org
PROMPERU - Victor Sarabia
Phone (51-1) 6167400
vsarabia@promperu.gob.pe
Economic and Commercial Office of Peru - Vladimír Kočerha
Phone (86-21) 52988775
vkocerha@mincetur.gob.pe
German-Peruvian Chamber of Commerce and Industry - Michael Rehmer
Phone (51-1) 4418616
mr@camara-alemana.org.pe
Publicatiedatum: