Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Isobar en Isocab flirten met oprichting gezamenlijke onderneming

Isobar en Isocab, twee spelers op de markt van koelcellen, geïsoleerde deuren en panelen en miniboxen, hebben het voornemen tot een verregaande samenwerking uitgesproken. Het partnerschap is van toepassing op Isobar in Beveren-Leie en Isocab in Bavikhove. Isocab France met vestigingen in Duinkerke en Perpignan blijft buiten de nieuwe samenwerkingsvorm. In de komende maanden zullen de plannen verder in detail worden uitgewerkt.

Pol Bouckaert, verkoopdirecteur en lid van de Raad van Bestuur van Isobar: "Als familiale onderneming waren wij, na 37 jaar, op een nieuwe mijlpaal gekomen om een verdere groei te bevorderen met een nog sterkere bedrijfsorganisatie, een professionele en kwalitatieve productontwikkeling en een verdere uitbouw van onze Europese en overzeese markten. Het samenbrengen van de activiteiten van beide bedrijven, biedt hiertoe een brede waaier van nieuwe mogelijkheden. Het is tevens de bedoeling om het recent ontwikkeld Ecohomepanel bouwsysteem in een ruime markt te promoten in het kader van de Europese isolatienormen 2020. Deze nieuwe wending voor Isobar en voor onze partner zal onze gezamenlijke marktpositie nog verder verstevigen om een succesvolle toekomst te garanderen."

Namens Isocab onderschrijft managing director Ben Claaszen het volgende: "De bundeling van onze bedrijven zal ons in staat stellen om nog betere producten te maken die aansluiten bij de veranderende markten van morgen. De nieuwe combinatie zal nog beter in staat zijn om haar klanten te bedienen in de bestaande markten als ook in de nieuw te ontwikkelen markten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat deze combinatie voordelen gaat brengen."
Publicatiedatum: