Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Watermeloen-bbq!

Deze week hebben we al heel wat verfrissende tips gegeven om het warme weer door te komen met leuke watermeloen recepten, waaronder de watermeloen-pizza en de watermeloen-ijsjes. Vandaag is het tijd voor een barbecue! En...ook dat kan met een watermeloen! Het neemt wat tijd in beslag, maar het resultaat mag er zijn. Volgens de website www.likeandlove.nl maak je de watermeloen-BBQ zo:
  • Maak eerst drie gaten aan de onderkant van de watermeloen. Daar komen de selderij-poten.
  • Snijd de meloen in tweeën en hol hem uit. Bewaar natuurlijk het vruchtvlees of eet het meteen op!
  • Vul de meloen met een donkere vrucht, bijvoorbeeld bramen, zodat het lijkt alsof het gevuld is met kolen.
  • Maak met stevige houten prikkertjes het rooster. Als er stukjes van de prikkers uitsteken, kun je die afknippen.
  • Gebruik drie (stevige!) stengels bleekselderij om poten te maken.
  • Hierna kun je je spiesjes gaan maken! Rijg fruit naar keuze aan een satéstokje.
  • Als je de andere helft van je meloen ook uitholt, kun je die helft gebruiken als barbecuedeksel en aan de zijkant van de barbecue vastmaken met tandenstokers.
  • Om het echt af te maken, kun je van een reepje courgette of komkommer een handvat maken. Die maak je ook vast met tandenstokers.
Bron: likeandlove.nl


Publicatiedatum: