Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
demo tijdens Asia Fruit Logistica

Jaguar selecteert keursoftware QC One

Jaguar uit Ridderkerk heeft haar kwaliteitsafdeling onlangs voorzien van nieuwe tablets met speciale AGF keursoftware. Zowel de medewerkers in Ridderkerk als in Shanghai maken nu allemaal gebruik van QC One. Bij de selectie van het nieuwe systeem is Jaguar niet over één nacht ijs gegaan, er is uitvoerig vergeleken en rondgekeken bij collega bedrijven.

"Bij de selectie van een nieuw kwaliteitsmanagement systeem komt nogal wat kijken. De gehele organisatie gaat er mee werken en ook leveranciers en afnemers komen in aanraking met een nieuwe en verbeterde manier van rapporteren", vertelt Sven Thomas, kwaliteitsmanager bij Jaguar. "Juist om die redenen is het voor ons belangrijk dat we met een betrouwbare oplossing werken. We kunnen nu onze afladers en klanten veel uitgebreider informeren over de conditie van de handel. De kwaliteitsinformatie wordt op telersniveau gedeeld met de exporteur. Deze weet vijf
minuten na keuring exact hoe alles er voor staat."



Snelheid en minder handelingen
Thijs van Alebeek van QC One vult aan: "Bij Jaguar is snelheid, net als bij alle AGF-bedrijven, van cruciaal belang. De verkopers kunnen aan de hand van het keurrapport direct bepalen voor welk type klant de goederen het meest geschikt zijn. En wat dacht je van snel foto's delen met een afnemer, zonder deze eerst uit het rapport te halen en in een e-mail te plakken? Allemaal functies die de werkzaamheden van commercie en productspecialisten vergemakkelijken."

QC One ondersteunt AGF keurprocessen met een tablet die voorzien is van een speciale keurapplicatie. De app is zo ontwikkeld dat het de keurmeester ondersteunt in zijn dagelijkse werkzaamheden en is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Turks. Om de kwaliteitsrapporten volledig af te stemmen op de behoefte van de gebruiker is het systeem flexibel instelbaar. Het zorgt voor een uniforme opslag van kwaliteitsinformatie, transparantie in de gehele keten en tijdsbesparing tijdens en na kwaliteitsinspecties.

Demo tijdens de Asia Fruit Logistica
QC One geeft tijdens de Asia Fruit Logistica in Honk Kong een demonstratie. Een demo wat dichter bij huis op kantoor is ook mogelijk.

Voor meer informatie:
Jaguar, the fresh company
Sven Thomas
Tel: +31 (0)180 – 750 526
MobL +31 (0)6 – 20 367 346
sven.thomas@jaguartfc.nl
www.jaguarthefreshcompany.com

QC One
Thijs van Alebeek
Tel: +31 (0)85 – 877 20 47
Mob: +31 (0)6 – 109 609 52
t.van.alebeek@QCone.com
www.QCone.com
Publicatiedatum: