Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzame potten verlengen levensduur kruiden

Menig supermarktketen biedt tegenwoordig potjes met kruidenplanten waarmee klanten verse kruiden in huis kunnen halen. Een veelgehoorde klacht is echter dat deze planten na aanschaf snel verpieteren en zodoende al gauw in de kliko eindigen. Rosti Mepal en Herb Heroes hebben kruidenpotten en bijbehorende systemen ontwikkeld waarmee de levensduur van kruidenplanten aanzienlijk kan worden verbeterd. Deze producten zorgen namelijk voor een optimale lichtintensiteit, water- en voedingsregulering.



Hydro Herb Pots
De belangrijkste 'doodsoorzaak' onder huis-tuin-en-keukenplanten is niet te weinig, maar te veel water. Rosti Mepal heeft daarom plantenpotjes ontwikkeld waarin de plant zelf zijn watertoevoer kan regelen. Zo krijgen de planten precies de hoeveelheid water die ze nodig hebben.

Herb Booster
Kruiden zijn - net als andere planten - afhankelijk van licht. Bij te weinig licht worden de bladeren geel en stopt de plant met groeien. Verse kruiden die binnen staan hebben doorgaans te maken met een geringe lichtinval. De Herb Booster van Herb Heroes omzeilt dat probleem met behulp van een lamp die speciaal is ontwikkeld voor keukenkruiden.

Herb Power Grow Sticks
Om de kruiden voor langere tijd van de juiste voedingsstoffen te voorzien, bieden de Herb Power Grow Sticks de mogelijkheid om de aarde te verrijken.


Voor meer informatie:
Ewout Goldberg
Herb Heroes
T: +31 (0)20 260 2042
W: www.herbheroes.com
E: info@herbheroes.com
Publicatiedatum: