Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenyard Foods kondigt Joint Venture aan met Bardsley Farms Ltd.

De Fresh divisie van Greenyard Foods kondigt een joint venture aan met Bardsley Farms Ltd. waarin het een minderheidsparticipatie neemt. Dit Britse bedrijf is actief in de productie en verpakking van appelen, peren, pruimen en abrikozen en is gevestigd in Kent. Bardsley Farms Ltd. is reeds vijf generaties een familiebedrijf. De minderheidsparticipatie van Greenyard Foods wordt verworven door middel van een kapitaalverhoging, hetgeen gebruikt zal worden om te investeren in zowel installaties als opslagcapaciteit. Deze aankondiging zorgt voor een versterking van de lokale
sourcing van Greenyard Foods.

Marleen Vaesen, CEO Greenyard Foods zegt: "We zijn verheugd deze samenwerking met Bardsley Farms aan te kondigen hetgeen beide partijen ten goede zal komen. Deze joint venture zal de positie van het bedrijf verbeteren en bijdragen aan de toekomstige groei van Greenyard Foods tot een unieke wereldwijde speler in groenten en fruit." 
Publicatiedatum: