Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koreaanse veredelaar Asia Seed introduceert paarse groenten


Er zijn alle soorten Japanse groene bladgroenten voor in salades, maar weinig andere kleuren. Asia Seed in Korea heeft nu gekleurde soorten veredelt bestemd voor de Japanse groene babybladgroente- en versmarkt. Er zijn ongeveer 33 soorten in het verdelingsprogramma. Asia Seed streeft, om de gezondheidsvoordelen, naar de ontwikkeling van donkerder paars en rood gekleurde rassen.

De plantpigmenten bestaan uit chrorophyll, caroteen, antocyanin en xanthofyl. De meeste bijzondere kleuren, vooral caroteen en antocyanin, bevatten een grote hoeveelheid anti-oxidant en anti-carcinogeen, die de belangrijkste functies van het menselijk lichaam ondersteunen.

Volgens een van de veredelaars bij Asia Seed, Yoon Soo Nam, bieden de paarse rassen de wereldwijde groentemarkt een geƫvolueerd concept. Salades en snackgroenten zullen als 'Take-out Purples' (Afhaalpaars) op de markt kunnen worden gebracht, net als een afhaalkoffie.

Asia Seed introduceert ook de vernieuwde Koreaanse traditionele radijsjes Sweet Baby, Bora King en Bora Nam. De paars gekleurde radijs Sweet Baby is, net als het paars gekleurde blad Red Kingdom, geselecteerd voor de All-America-Selection (AAS) award.

Voor meer informatie:
www.asiaseed.kr
Publicatiedatum: