Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plus start met same day delivery service

PLUS start in een aantal supermarkten met PLUS Express, een nieuwe service waarbij klanten hun bestelling nog op dezelfde dag van bestelling kunnen ophalen of laten bezorgen.

Bestelt iemand via PLUS Express, dan ontvangen de betreffende medewerkers in de winkel direct een notificatie van de bestelling. Zo kunnen zij meteen beginnen met het inpakken van de bestelling om die vervolgens klaar te zetten in de winkel of aan huis te bezorgen. Via PLUS Express zijn alle producten uit het complete PLUS assortiment van de betreffende PLUS supermarkt te bestellen.

Tamara Smith-Zonneveld, online en e-commerce manager bij PLUS: "Online boodschappen doen wordt steeds populairder. We zagen vooral bij particulieren een toenemende vraag naar snelle levering. Met PLUS Express voegen we een extra service toe aan onze onlinedienstverlening en creƫren we voor de ondernemers een mogelijkheid om de verbinding met de lokale markt verdere invulling te geven. Voor klanten is dit ook fijn: doordat hun lokale ondernemer de boodschappen verzorgt, zijn ze voor de consument in bekende en goede handen."

Uitrol bij vier winkels
PLUS Express wordt als eerste aangeboden bij PLUS Hoogendoorn in Waarder, PLUS Judith en Guido van Dijck in Venray, PLUS Van Schaick in Maarn en PLUS Smaragdplein in Utrecht. Doordat de service in de rustige zomermaanden van start gaat, kan deze eventueel op punten nog worden geoptimaliseerd. Hierna wordt deze service verder uitgebreid naar andere PLUS supermarkten.

De service is een uitbreiding op het huidige onlinebestel- en bezorgaanbod: ruim 190 winkels bezorgen boodschappen thuis en in bijna honderd winkels kun je boodschappen ophalen. Voor PLUS Express betalen consumenten een toeslag van 2,50 euro, waardoor de kosten voor bezorging 8,50 euro en voor het ophalen 5,00 euro zijn.
Publicatiedatum: