Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sharing is caring

De Deelbox: toekomst van de maaltijdbox?

Een box met versmaaltijden die je met anderen moét delen: de Deelbox. Ondernemers en organisaties uit de regio onderzoeken samen met start-up Tessa Ebbers de (business)kansen voor een dergelijk initiatief. Het oorspronkelijke idee van een versmaaltijden-box kwam van Marian Wagemakers van Dalco Foods.

Een eerste testgroep van telers en werknemers uit de zorg, catering en retail zag voldoende brood in het concept. Ebbers heeft de elementen 'ontmoeten' en 'verrassen' aan het idee toegevoegd. Inmiddels zijn twee dialoogsessies met alle betrokkenen uitgevoerd en wordt het businessconcept in de gehele keten getest.

Het project Kansen in de Keten wordt uitgevoerd in opdracht van de Kracht van Oss en AgriFood Capital en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant. Dit initiatief stimuleert ondernemers, overheden en onderwijs om samen tot innovatieve producten, technieken en concepten te komen. Samen wordt gezocht naar (duurzame) oplossingen voor vraagstukken op het gebied van maatschappelijke thema's als duurzaamheid, voeding en gezondheid.
 
Bron: AgriFood Capital
Publicatiedatum: