Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piñabar breidt uit binnen en buiten Europa

"Het aantal ananasschilmachine, Piñabar van Dutch Food Technology breidt zich uit in Europa en steekt de oceanen over. Afgelopen maand heeft de Piñabar op de beurs van de Duitse retailer Edeka gestaan en heeft veel bekijks getrokken", vertelt Michel van Keeken van Dutch Food Technology. "Deze beurs voor Edeka- en Marktkauffranchisers staat bekend om de presentatie van innovatieve instore concepten. Uiteraard mocht de Piñabar daarop niet ontbreken. Met passende tropische temperaturen zijn meerdere bestellingen geplaatst en in de komende dagen gaan de eerste machines naar onze oosterburen."



"Met de bestelling door de Spaanse divisie van Carrefour en gesprekken met supermarktketens uit het Verenigd Koninkrijk, krijgt de Piñabar steeds meer voet aan de grond in thuisbasis Europa."



"Niet alleen Europa is een speerpunt voor het bedrijf achter de Piñabar, Dutch Food Technology. Ook de Verenigde Staten en Australië staan op het lijstje. Australië gaat momenteel een testfase in, waar de Piñabar in verschillende ketens getest zal worden met behulp van Favco Queensland. Met hun eigen 'homebred' Australische ananassen zien zij de Piñabar als een welkome aanvulling op hun beleving en presentatie."

"In de Verenigde Staten gaat Dutch Food Technology samen met partner Chestnut Hill Farms de Amerikaanse markt bewerken. Gestart wordt met een aantal machines, om de ketens te laten proeven aan de instore beleving van de Piñabar. En met de onbegrensde mogelijkheden die de Amerikaanse markt biedt, zal binnen een jaar de productie van de innovatieve ananasbeleving sterk toenemen."

Voor meer informatie:
Dutch Food Technology
www.dutchfoodtechnology.com
info@dutchfoodtechnology.com
Publicatiedatum: