Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking Lactalis en Flandria

Flandria-sla met geitenkaas

Tholen - In week 28 en week 29 geldt een speciale actie bij het Belgische Carrefour. Op verschillende verpakte sla van Flandria in zak wordt een sticker 'Probeer Gratis Président Petits Chèvres 100g' gekleefd. Als klanten dan die geitenkaasjes kopen kunnen ze 100% cashback krijgen van Lactalis. Het idee is dat beide partners op deze manier een recept-tip meegeven: een slaatje met geitenkaas", vertelt Ilse Ceulemans van LAVA.



Twee merken vinden elkaar
Flandria voert deze actie voor de eerste keer samen met Lactalis, de groep achter Président-kaas. "Lactalis doet wel vaker zulke promotie-acties. Vorig jaar was er een soortgelijk concept met Jumbo in Nederland bij versgesneden sla. Dit keer zochten ze Flandria als geprivilegieerde partner om samen de verkoop van zowel sla als kaas te verhogen en te zien wat de draagwijdte is. Onze producenten van kropsla, eikenblad, multicolor en de lollo-sla plakken de sticker op de verpakkingen. De producten blijven in de winkel wel op hun eigen afdeling: de kaas ligt niet naast de groenten. Voor een tijdelijke actie is dat logistiek moeilijk haalbaar en vrij duur om te organiseren."

Uitgebreid gamma Flandria slasoorten
"Het gamma slasoorten dat geteeld wordt volgens het lastenboek van Flandria is ondertussen erg uitgebreid. Naast de kropsla zijn de variëteiten veldsla, Lollo bionda en Lollo rossa, eikenbladsla, krulandijvie, batavia, ijsbergsla, Romeinse sla, rucola en radicchio binnenkort verkrijgbaar. Door het strenge kwaliteitslabel weten klanten dat de sla gegarandeerd dagvers is en duurzaam wordt geteeld. Lekker met een geitenkaasje erbij," sluit Ilse af.

Voor meer informatie:
LAVA / Flandria
Ilse Ceulemans
Marketing LAVA
Leuvense Steenweg 130A
3191 Boortmeerbeek
0032-473-23.32.48
www.lava.be