Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winfresh Londen introduceert Fruit Scoop

Het in Londen gevestigde Winfresh noemt zichzelf de belangrijkste leverancier van Caraïbische bananen aan het Verenigd Koninkrijk. Een aantal jaar geleden maakte Winfresh bekend hun merk op de markt te willen herpositioneren om een verdere groei van het bedrijf mogelijk te maken. Het bedrijf heeft ervoor gekozen niet uitsluitend bananen te leveren maar zijn productaanbod uit te breiden naar overige AGF en bewerkte producten.

"Ons sterproduct zal 'Fruit Scoop' zijn, een product dat exclusief door Winfresh geleverd zal worden en volledig met fruit is bereid. Het heeft de textuur van schepijs maar is lactosevrij en bevat geen toegevoegde suikers." Conibert vertelt dat het product vervaardigd zal worden in de Winfresh fabriek in Grenada, waar ook de productie van vruchtenroomijs plaatsvindt.

Het bedrijf benadrukt de bananenhandel voort te zullen zetten omdat de vraag naar Caraïbische bananen sterk is in het Verenigd Koninkrijk. "Momenteel bekijken we hoe we de markt het beste kunnen bedienen gezien alle concurrentie waar we mee te maken hebben. De grootste leveranciers komen immers uit Latijns-Amerika en West-Afrika. Onze grootste uitdaging is concurreren op prijs."
Publicatiedatum: