Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Silvia Janssen-Voorbij (Kompany) over start in nieuw pand:

"Nieuwbouw stelt ons in staat direct op marktvraag in te spelen"



Tholen - Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van de nieuwbouw van coƶperatie Kompany op het terrein van Fresh Park Venlo.



"Maandag 18 juli nemen we met trots intrek in ons nieuwe pand. Een jaar nadat onze leden in een ledenvergadering hebben ingestemd met de nieuwbouwplannen voor een eigen huisvesting", vertelt adjunct-directeur Silvia Janssen-Voorbij.


Silvia Janssen-Voorbij

Het nieuwe pand is gevestigd bij ingang Gate 1, de noordelijke ingang van het terrein. Het complex bestaat uit een geconditioneerde bedrijfshal van 5.700 m2 verdeeld in drie compartimenten en 850 m2 kantoorruimte op twee verdiepingen.



"De realisatie van de nieuwbouw is een intensief en dynamisch proces geweest. We zijn tevreden met het verloop van de bouw en het resultaat mag er zijn."



"Ons nieuwe pand is efficiƫnt, praktisch en kwalitatief degelijk met een strakke vormgeving", beschrijft Silvia. "Met de nieuwbouw komt een langgekoesterde wens in vervulling om de logistieke activiteiten zelf en in eigen beheer uit te voeren. De eigen centrale locatie is het hart van ons bedrijf waar aanbod en afzet samenkomt. Dit stelt ons in staat om nog flexibeler en direct op de marktvraag in te spelen. We zijn trots op de nieuwbouw!"


Koelinstallatie gerealiseerd door Geerlofs

Voor meer informatie:
Kompany
Venrayseweg 154
5928 RH Venlo
Tel: 077-3030700
s.janssen@kompany.nl